Информация за доставка

Информация за доставка

                          

                                                            Настоящите правила за доставка са в сила от 01.04.2016г.

            За да поръчате харесан от Вас продукт от нашия електронен магазин трябва да следвате няколко  стъпки:

  1. След като сте избрали съответния продукт, в полето „Количество” изберете  или въведете съответното желано количество от продукта и натиснете бутона „Добави в количката”, за да добавите продукта във вашата „количка” с продукти. Съдържанието и виждате в горния десен ъгъл на страницата и можете да проверите подробно  всеки момент чрез влизане в меню „Kоличка”.
  2. Следващата стъпка е или да продължите Вашето пазаруване чрез поръчка на други продукти, или да пристъпите към стъпка  поръчка  чрез натискане на бутон  „Поръчка”. Ако искате да се откажете от някой поръчан вече продукт можете да го направите чрез натискане на съответното бутонче в реда на съответния продукт от списъка продукти във Вашата „Количка”. Можете също и да промените количествата на който и да било желан продукт.
  3. След приключване на пазаруването и натискане на бутон поръчка е необходимо да проследите съответните стъпки от оформяне условията на поръчката. Ви. Ако сте юридическо лице и желаете фактура - популнете БУЛСТАТ и име на фирмата Ви и оставете съобщение в коментар.
  4. Aко желаете адреса за получаване на доставката да е различен от този, въведен за клиента,  може да въведете желания адрес за доставка.  За евентуално издаване на фактура се ползват въведените Данни за клиента.
  5. Следващата стъпка е избор на начина за доставка – продуктите се доставят с куриери на „Е-конт експрес” или друг, посочен от Вас. Цената за куриерската услуга за куриер "Еконт експрес" може да проверите чрез попълване данните за доставката в полетата под списъка с варианти за доставка и натиснете "Изчисли"(без отстъпките, ако има такива). За други куриери може да проверите цената на сайта на съответния куриер.  При избор на друг куриер цената не се изчислява автоматично и във поръчката ще видите стоиност 0,00лв, но се заплаща от клиентa
  6. Остава да определите начина на плащане: с наложен платеж при получаване на стоката или авансово с банков превод. Плащането с банков превод е задължително за издаване на данъчна фактура и при поръчки над 400 лв. без ДДС. Можете да добавите допълнителни данни или изисквания за Вашата фактура и в полето Коментар. При избран банков начин на плащане ще изпратим фактурата (оригинал или про-форма) на посочения от Вас е-mail или по друг съгласуван с Вас начин.
  7. В последния етап можете да прегледате всички въведени данни и ако  сте пропуснали нещо може да се върнете чрез бутони "Промени" назад и да коригирате необходимото. Следва да приемете условията ни за ползване и за доставка чрез маркиране на квадратчето до надписа "Моля прочетете и потвърдете условията за ползване". Ако цялата необходима информация е въведена коректно преминете в последната стъпка и натиснете бутона „Потвърждение на поръчка”. След този момент поръчката Ви е приета за обработка.

        Ако все пак е необходимо доуточняване или да направите поръчка устно обадете се на телефон 0885-905 730 или 0878-905 730

        След обработка на заявката от наша страна наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и доставката, както и ако е необходимо уточнение във връзка с някой артикул, наличности, промоции, отстъпки, куриер и др. След тази стъпка ще Ви изпратим поръчаните продукти в срок от 2 работни дни (ако не е уточнено друго при консултациите с Нас) от момента на на потвърждението или от момента на получаване на банковия превод при плащане с банков превод. За поръчки направени след 16.00 часа срока за обработка и доставка тече от следващия работен ден.

     В случай, че при получаване на продуктите сте установили видима повреда или несъотвествие  с поръчаното от Вас, моля уведомете ни незабавно най-късно на следващия работен ден и продукта ще бъде заменен за наша сметка.

    При поява на дефект в рамките на гаранционния срок продукта ще бъде ремонтиран безплатно или заменен с нов или равностоен такъв, като разходите за транспорт до и от офиса ни в Горна Оряховица са за сметка на КЛИЕНТА!

 

        При плащане по банков път преводът трябва да се извърши по сметка: 

            BG70UNCR70001522249977

            УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

            клон Горна Оряховица

Copyright: On-line магазин за LED осветление LED Lux Light © 2024 - Free Opencart Themes