За нас

За нас

Уважаеми клиенти и посетители на нашия сайт и електронен магазин,

 

         Следвайки световните тенденции за икономия на енергия и повишаване ефективността на енергоконсуматорите ние създадохме този магазин с цел да направим изключително икономичните светодиодни (LED) светлоизточници достъпни до по-широк кръг от хора. Както всяка техническа новост обаче, така и мощните LED светлоизточници все още имат един основен недостатък – сравнително по-високата си цена. Нашата цел е да направим тази цена максимално достъпна, но не и за сметка на качеството на продуктите. Разбира се на всички е ясно , че това не би било възможно, ако не се доверим на китайски производители с добра репутация и проверено качество. На скептиците по отношение на китайските стоки нека припомним, че благодарение на огромния технически напредък на китайската промишленост и икономика, съчетани с евтина работна ръка и едросерийност почти всеки наш дом вече се радва на персонален компютър, цифрова телевизия и много други високотехнологични изделия.

       Смятаме, че  това е тенденцията и при LED осветлението и затова специално за нашите клиенти съвместно с нашите партньори от "Ви-тек - Европа" проучихме редица китайски производители и подбрахме такива,  които на достъпна цена да предоставят добро качество и гаранции за продуктите си. Надяваме се нашите усилия да защитим клиентите си от нискокачествена евтина продукция да бъдат ефективни и да да предлагаме добри, надеждни и достъпни изделия за икономично осветление. За да успеем в тези си намерения, ние ще разчитаме и на Вашите мнения и препоръки сме готови да Ви консултираме по всяко време при избора на наш продукт.

        Всички наши продукти са със европейски сертификат (CE маркировка), което е гаранция за безопасността Ви при използването им. Това е и гаранция, че съответния продукт е оценен и отговаря на изискванията на  Европейските директиви за този клас изделия (електромагнитна съвместимост и др. ) и може да бъде продаван във всички страни-членки на Европейския съюз.

Copyright: On-line магазин за LED осветление LED Lux Light © 2024 - Free Opencart Themes