Рекламации и връщане

Рекламации и връщане

Условията за гаранция и рекламация на стоки се уреждат от действащият ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (ЗЗП).

 Настоящите правила са в сила от 01.04.2016г.

  1. ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА.

       Съгласно Чл.55 от ЗЗП,  без да посочва конкретна причина, КЛИЕНТА може в 14-дневен срок да се откаже от покупката на закупен от сайта ни www.Ledluxlight.com продукт или продукти. Това може да стане чрез връщането им по куриер или на място в търговския ни офис на адрес:

                   5100 гр. Горна Оряховица

                   ул. "Отец Паисий" №1

                   "ВАНИ 07" ООД

                   GSM: 0885-905730,   0878-905730

         Връщането или замяната стават само ако продуктите са неизползвани, в изправно състояние, в запазена оригинална опаковка, с ненарушени етикети и стикери. Продукта може да бъде заменен или заплатената за него сума да бъде възстановена чрез банков превод по посочена от клиента сметка. Всички разходи за куриерски услуги и таксите по съответни преводи са за сметка на КЛИЕНТА. При окончателно връщане на продуктите КЛИЕНТА заплаща и стойността на безплатната куриерска услуга, ако е ползвана такава.

               2. ГАРАНЦИЯ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПОВРЕДИ В ГАРАНЦИОНЕН СРОК

            Гаранционният срок за продуктите ни е 2 години (ако изрично не е указано друго) и почва да тече от датата на продажбата или изпращането по куриер. Гаранцията не покрива повреди или дефекти, причинени от неправилна употреба или поддръжка. Продуктите, обект на гаранционен иск трябва да бъдат напълно сглобени, опаковани и придружени с касова бележка(фактура или квитанция)  и кратко описание на повредата. Така комплектовани следва да ни бъдат представени или изпратени по куриер в търговския ни офис или  до офис на куриер в Горна Оряховица.  

           В случай, че гаранцията бъде уважена, ние ще отстраним дефекта или ще заменим продукта с нов, който можете да получите на място от търговския ни офис или ще Ви изпратим по куриер до посочен от Вас адрес. Ако продукта не може да бъде отремонтиран или заменен с нов или аналогичен – Ledluxlight.com  ще възстанови заплатената за продукта сума чрез банков превод по посочена от Вас сметка.

ВАЖНО!! ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ТРАНСПОРТА НА СТОКАТА ДО И ОТ ТЪРГОВСКИЯ НИ ОФИС СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. ПРАТКИ  С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ И ОБРАБОТВАНИ!

            3. РЕКЛАМАЦИИ

        В случай, че стоката не отговаря на поръчката , както и при забелязани явни фабрични дефекти, рекламация се предявява в рамките на до 3 работни дни след получаването на стоката.  Необходимо е да се свържете с нас на посочените за офиса ни телефони или e-mail: office@ledluxlight.com , да обясните проблема и да уговорите една от следните опции:

   Стоката трябва да ни бъде изпратена в търговския ни офис в Г.Оряховица за НАША сметка (или до офис на „Еконт Експрес”). Новия продукт ще Ви изпратим в 7-дневен срок, а в случай че желаете възстановяване на сумата ще Ви преведем заплатената за продукта сума по посочена от Вас банкова сметка в 30-дневен законоустановен срок.

          Всички разходи по връщането на стоката, замяната и  или възстановяването на сумата са за сметка на Ledluxlight.com. В случай, че рекламацията не бъде уважена, клиента ще бъде уведомен за причината по телефон или e-mail и следва да заплати разходите по транспорта.

                                                                                   LEDluxlight.com

Copyright: On-line магазин за LED осветление LED Lux Light © 2024 - Free Opencart Themes