Условия за ползване

Условия за ползване

1.Използване на данните и съхраняване.
     Ние ще използваме Вашите данни единствено и точно по предназначението, за което сте ни ги дали. Ние няма да продаваме, заемаме, предоставяме на трети страни или публикуваме в публичното пространство Вашите данни. Вашия е-мейл адрес няма да бъде предоставен по никакъв начин за целите на маркетингови проучвания или рекламни кампании, извършвани от трети страни.
     2.Условия за поръчка и доставка на стоки:
     Указаната основна цена на отделните стоки е за 1 брой, в български левове, без включен ДДС. При извършването на поръчката автоматично се начислява ДДС и в Кошницата с продукти ще видите крайната продажна цена за съответното количество от продукта.

      В цената на продуктите и в стойността на поръчката  НЕ Е ВКЛЮЧЕНА СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА и се заплаща от Клиента.

     3.Гаранции и рекламации

     Условията за уреждането на гаранциите и рекламациите е съгласно Закона за защита на потребителите и можете да прочетете  тук.
     4.Отговорности
     Администраторите на  www.ledluxlight.com полагат усилия да предоставят на клиентите си актуална информация на сайта, което не изключва възможността понякога да възникват обективни или технически пропуски и неточности. Не се колебайте при каквито и да било съмнения за коректността на информацията  се свържете с нас.  Притежателят на www.ledluxlight.com не носи отговорност за :

     С приемането на тези Условия за ползване  Вие декларирате,  че сте се запознали и съгласни с тях Тези условия могат да се променят по всяко време от собствениците на уебсайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в www.ledluxlight.com

Copyright: On-line магазин за LED осветление LED Lux Light © 2024 - Free Opencart Themes